Kedves Vendégeink!

2022 április 4.-től a menü főzést és menü kiszállítást, előreláthatólag őszig szüneteltetjük. Itt szeretnénk megköszönni eddigi töretlen bizalmukat Fogadónk iránt.

A menü főzést a Covid miatti lezárások okán vezettük be, az alapanyag, csomagoló anyag emelkedése miatt áremelés nélkül nem gazdaságos az általunk főzött mennyiségben. Mivel a helyben történő fogyasztásra visszatérés a célunk, ezért a menü felfuttatására egyenlőre nem törekszünk. Az F-coin-ra feltöltött egyenlegek nem vesznek el, azokat továbbra is fel lehet használni, éttermi fogyasztásra.

Az ételkiszállítást csak nagyobb mennyiség rendelése esetén vállaljuk, ez egyénileg megbeszélhető. Elviteles rendelésre továbbra is adott a lehetőség telefonon vagy online (bár most a webes rendelés akadozik egy technikai probléma miatt.

A Forró Fogadó étterme eközben átalakul. Forró Motel & Bauer Bistro néven üzemelünk tovább. Az étterem új bútorzata mellé új étlapot is kap, melyen visszaköszönnek a hagyományos magyar konyha ételei. Folyamatosan igyekszünk behozni a helyi alapanyagokat és elmenni a tanyasi slow food irányába.

Nem lezárunk valamit, hanem folyamatosan átalakulunk, megújulunk. Április végére elkészül 4 db stúdió apartmanunk, melyeket kimondottan a falusi vendéglátás és falusi turizmus közönségének kínálunk.

A népszerű vasárnapi svédasztalos ebédek márciustól újra indultak. Még a tavalyi áron kínálunk korlátlan étel és italfogyasztás (röviditalok nélkül). Ezekre az ebédekre célszerű előre foglalni. Vannak népszerű dátumok ahol már igen korlátozott a szabad helyek száma.

A rendezvénytermünk továbbra is a lakodalmak, családi rendezvények helyszíne marad.

A tanyasi ételek mellett tavasztól a hobbi lovaglás, és hobbi horgászat is a szolgáltatásaink között szerepel.
A kerékpáros turizmus várható erősödéseképp kerékpáros pihenőt alakítottunk ki, ami tavasztól újra elérhető és ingyenes szolgáltatásokkal várja a bringásokat. Árnyas pihenő padok, ivóvíz vételezés, szerszámkészlet, légnyomás ellenőrzés, elektromos kerékpár töltési lehetőség. Bejelentkezés alapján, gépjárművek zárt udvari parkolása is van lehetőség a kerékpár túra idej

Forró Motel & Bauer Bistro