Akció!

Vylyan Boszorkány Rizling 0,75l

2,490 Ft 1,900 Ft

Fogyasztható hőmérsékleten szállítjuk.

12 készleten

Cikkszám: 12529 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az olasz- és rajnai rizling házasítása a mi megfogalmazásunkban reduktív, könnyed bor, amely nem akar szofisztikált lenni, egyszerűen jólesik.

Az élénk citrusos illatot lédús korty követi (a citrusok, a golden alma és a grapefruit és a fehérbors jegyeivel), jóleső savakkal, s a tipikus rizlinges fanyarsággal kísérve.

Rizlingünk névadója az ősi villányi legenda egyik szereplője, a Boszorkány, aki messze nem egy hétköznapi ’boszorkány’! Sokoldalú, leleményes, furfangos, igazi Anya.

12,5% alkohol tartalom

  1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve
    a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*),
    b) búzából készült maltodextrin(*),
    c) árpából készült glükózszirup,
    d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.
  2. Rákfélék és azokból készült termékek.
  3. Tojás és abból készült termékek.
  4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
    a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,

    b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.
  5. Földimogyoró és abból készült termékek.
  6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve
    a) finomított szójabab olaj és zsír(*),
    b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
    c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
  7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
    a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
    b) laktit.
  8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve
    a) diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.
  9. Zeller és abból készült termékek.
  10. Mustár és abból készült termékek.
  11. Szezámmag és abból készült termékek.
  12. Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
  13. Csillagfürt és abból készült termékek.
  14. Puhatestűek és abból készült termékek.