15. hét Napi menü (egy napos)

1,590 Ft1,990 Ft

Suli:

04.12. Hétfő: Zellerkrémleves 1,7,9, Rántott csirkemell kukoricás rizzsel 1,3,7,9
04.13. Kedd:  Paradicsomleves 1,9 Tarhonyás hús 1,3,9
04.14. Szerda: Húsgombócleves 1,9 Finomfőzelék vagdalttal 1,3,7,9
04.15. Csütörtök: Gombaleves vajas galuskával 1,3,7,9 Dubarry csirkemell burgonyapüré 1,7,9
04.16. Péntek: Jókai bableves 1,9 Mákos tészta 1,3

Falusi:

04.12. Hétfő: Zellerkrémleves 1,7,9, Vadas sertésszelet spagettivel 1,3,7,9
04.13. Kedd:  Paradicsomleves 1,9 Lencsefőzelék sült kolbásszal 1,9
04.14. Szerda: Húsgombócleves 1,9 Rakott karfiol 1,,7,9
04.15. Csütörtök: Gombaleves vajas galuskával 1,3,7,9 Falusi aprópecsenye rizzsel 9
04.16. Péntek: Jókai bableves 1,9 Juhtúrós galuska 1,3,7,9

HomeOffice menü:

04.12. Hétfő: Zellerkrémleves 1,7,9, Csirkesaslik párolt rizzsel 9
04.13. Kedd:  Paradicsomleves 1,9 Rántott pontyfilé, steak burgonya, tartár mártás 1,3,7,9
04.14. Szerda: Húsgombócleves 1,9 Kemencés kacsacomb, sült batáta, házi lekvár
04.15. Csütörtök: Gombaleves vajas galuskával 1,3,7,9 Kijevi csirkemell, burgonyapüré 1,3,7,9
04.16. Péntek: Jókai bableves 1,9 Rántott gomba, párolt rizs, tartármártás 1,3,7,9

Kiszállítás esetén a csomagolás és kiszállítás ingyenes.

Törlés
Cikkszám: 2021menu-e015 Kategória: Címke:
  1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve
    a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*),
    b) búzából készült maltodextrin(*),
    c) árpából készült glükózszirup,
    d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.
  2. Rákfélék és azokból készült termékek.
  3. Tojás és abból készült termékek.
  4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
    a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,

    b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.
  5. Földimogyoró és abból készült termékek.
  6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve
    a) finomított szójabab olaj és zsír(*),
    b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
    c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
  7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
    a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
    b) laktit.
  8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve
    a) diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.
  9. Zeller és abból készült termékek.
  10. Mustár és abból készült termékek.
  11. Szezámmag és abból készült termékek.
  12. Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
  13. Csillagfürt és abból készült termékek.
  14. Puhatestűek és abból készült termékek.

További információk

A hét napjai

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek

Menük

Falusi menü, HómOfisz menü, Suli menü