Online SZÉP kártyás fizetés

SZÉP kártya


Weboldalunkon keresztül Online is tud SZÉP kártyával fizetni. A megrendelt termékek árának megadása után a bank internetes felületén keresztül a SZÉP kártyájának mindhárom zsebéből tudja átutalni az összeget a Webáruházunk számlájára.

A tranzakció után mi kiszállítjuk a rendelt ételeket az Ön által megadott címre.

FONTOS!

Csak előre kifizetett rendeléseket szállítunk ki! Tehát ha a tranzakció csak 3 nap alatt megy végbe, ezt vegye figyelembe a rendelés leadásakor!

   
                             

OTP SZÉP Kártyával történő Online fizetés:

Ha Önnek OTP SZÉP kártyája van,https://szepkartya.otpportalok.hu/fooldal/ honlapon szükséges regisztrálnia vagy belépnie majd a bank felületén keresztül átutalni az összeget a Forró Fogadó számlaszámára.

K&H SZÉP Kártyával történő Online fizetés:

Önnek első lépésben fel kell hívnia a K&H Telecentert06 – 1 /20/30/70/-335-3355. Ezután a 7-es menüpontot kell kiválasztani: K&H SZÉP KÁRTYA Ügyfélszolgálat. Az Ön adatainak egyeztetése után a tranzakció ellenértékét átutalják a Forró Fogadó számlájára. Erről a tranzakcióról a bank rögtön emailt küld a címünkre, igazolva a befizetést. Ezen visszaigazolás után máris tudjuk küldeni a kért rendelést.

MKB SZÉP Kártyával történő Online fizetés:

Az MKB szép kártyát előre engedélyezéssel tudja felhasználni, melyhez el küldenie számunkra a kártyabirtokos azonosító számot.

Az utalást az MKB szép kártya oldalán tudja majd jóváhagyni, miután a bankkal létrejött tranzakciót elindítottuk, melyről értesítést kap tőlünk.