Posted on Hozzászólás most!

Mix menü a 16. héttől (2020 április 13-17)

Megteremtettük a feltételét, hogy aki szeretné a Falusi és a Suli menüből kedve szerint válogassa össze a napi menüjét.

Többen jelezték, hogy készpénzzel szeretnének fizetni. Itt is leírjuk, hogy ezt, a Menü kiszállítást, kimondottan, a járvány miatt vezettük be. Ezért a magunk, kollégáink és természetesen az Önök védelmében nem szándékozunk ezen változtatni.

Folyamatosan igyekszünk a felmerülő igényeket kiszolgálni.

 

A kiszállítás díja továbbra is 0.-Ft ami azt gondolom ennél barátibb nem is lehet. Nagyban hozzásegít ehhez az, hogy a házhozszállítást a Napsütés támogatja.

 

A Számlázz.hu és a www.forrofogado.hu összekötésével az online fizetett rendelésekhez, automatikusan elkészül a számla, melyet a visszaigazoló e-mailből le tudnak tölteni. A számla aláírás és pecsét nélkül is hiteles! Sajnos a SZÉP kártyák esetében az Online fizetés még bonyolult. Ez ügyben is tettünk lépéseket, de még nem kiforrott.

A MIX menü ára 5 napra, 6450.-Ft, mely szintén tartalmazza az áfát, a csomagolás és kiszállítás költségét. Jó étvágyat és jó egészséget mindenkinek!

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .