Posted on

Május végén lejárnak a SZÉP kártya egyenlegek

Még SZÉP hogy gondolunk a SZÉP kártyásokra is.
Töltse fel ForroCard pénztárcáját egy alkalommal, és fizessen, több apróbb rendelést amikor csak szeretné!

Kedves Vendégeink!

SZÉP kártyája egyenlegét még meghosszabbítja az év végéig. A május végén lejáró egyenleget töltse fel a Forró Fogadó virtuális kártyájára a ForroCard ra. Nem kell azonnal felhasználnia. Év végéig bármikor, bármekkora összeget fizethet, kényelmesen, Online a Forró Fogadó webshop kínálatából.

A szolgáltatás lényege a következő:

25,000.-Ft és 500,000.-Ft közötti összeget tölthet fel SZÉP kártyáról a virtuális pénztárcájába. Mivel az Online fizetés SZÉP kártyákkal nem megoldott, ezért nem kivitelezhető az Online, érintésmentes fizetés. Ezzel a lehetőséggel, akár évente egyszer elegendő feltölteni a kívánt összeget a ForroCard számlájára, és apránként, rendelésenként ebből az összegből tud fizetni minden alkalommal.

Ideális amikor a SZÉP kártyák lejárnak és még nem szeretné egyben felhasználni a rajta lévő összeget. Ezzel a szolgáltatásunkkal, ki tudja tolni akár év végéig is a felhasználandó keretet.

Hogyan működik a valóságban?

Ha még nem regisztrált Felhasználónk, akkor hozzon létre egy fiókot. Ha már felhasználónk, akkor lépjen be a fiókjába.

A Fiókadatok menüpontban a bejelentkezés után kattintson a My Wallet re. Itt megjelenik a Balance ( egyenlege). Ha ez 0 Forint akkor a Wallet Topup gombra kattintva elindíthatja a feltöltést.

  1. Adja meg az összeget melyet szeretne feltölteni a számlára.
  2. A fizetési oldalon jelölje meg a napot és a dátumot, hogy a futár mikor vigye a Terminált, amin feltölti az egyenleget a számlára.
  3. A tranzakciót követően már rendelkezésre áll az összeg amit a Forró Fogadó webshopjában le tud vásárolni és már nem kell többet a SZÉP kártya, csak ha újra szeretné tölteni az egyenleget.

A weboldalon rendelhet menüt , sültestálat, vagy megválthatja belépőjét a Forró Fogadó rendezvényeire, amit reméljük hamarosan elkezdhetünk szervezni.

A SZÉP kártya mind a 3 szolgáltató mind a 3 zsebe használható!