Kényelmi szolgáltatás SZÉP kártya felhasználó Vendégeinknek


Töltse fel F-Coin pénztárcáját egy alkalommal, és fizessen, több apróbb rendelést bármikor, amikor csak szeretné! SZÉP kártya kiváltás.

Kedves Vendégeink!

Akik regisztráltak már fiókot webshopunkba, és be vannak jelentkezve, észrevették, hogy megjelenik egy pénztárca ikon a menü pontok mellett. Ez az új funkció, nem más mint a F-Coin.

A SZÉP kártya kiváltó szolgáltatás lényege a következő:

25,000.-Ft és 500,000.-Ft közötti összeget tölthet fel SZÉP kártyáról a virtuális pénztárcájába. Mivel az Online fizetés SZÉP kártyákkal nem megoldott, ezért nem kivitelezhető az Online, érintésmentes fizetés. Ezzel a lehetőséggel, akár évente egyszer elegendő feltölteni a kívánt összeget a F-Coin számlájára, és apránként, rendelésenként ebből az összegből tud fizetni minden alkalommal.

Ideális amikor a SZÉP kártyák lejárnak és még nem szeretné egyben felhasználni a rajta lévő összeget. Ezzel a szolgáltatásunkkal, ki tudja tolni akár további 12 hónapra is a felhasználandó keretet.

KÉSZPÉNZES fizetés is kiváltható az F-Coin szolgáltatással. Akár több heti összeget be tud fizetni egy alkalommal, és a weboldalon a felhasználói fiókba belépve a látható egyenlegét tudja levásárolni akár menüt akár sültestálat szeretne.

Hogyan működik a valóságban?

A Fiókadatok menüpontban a bejelentkezés után kattintson a My Wallet re. Itt megjelenik a Balance ( egyenlege). Ha ez 0 Forint akkor a Wallet Topup gombra kattintva elindíthatja a feltöltést.

  1. Adja meg az összeget melyet szeretne feltölteni a számlára.
  2. A fizetési oldalon jelölje meg a napot és a dátumot, hogy a futár mikor vigye a Terminált, amin feltölti az egyenleget a számlára.
  3. A tranzakciót követően már rendelkezésre áll az összeg amit a Forró Fogadó webshopjában le tud vásárolni és már nem kell többet a SZÉP kártya, csak ha újra szeretné tölteni az egyenleget.

A weboldalon rendelhet menüt , sültestálat, vagy megválthatja belépőjét a Forró Fogadó rendezvényeire, amit reméljük hamarosan elkezdhetünk szervezni.

A feltöltés az alább módokon lehetséges.

  • SZÉP kártya (min a 3 szolgáltató mind a 3 zsebe)
  • Bankkártya
  • Banki utalás

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .