𝗦𝘃𝗲́𝗱𝗮𝘀𝘇𝘁𝗮𝗹𝗼𝗻 𝘀𝘇𝗲𝗿𝘃𝗶́𝗿𝗼𝘇𝘃𝗮:
Előétel:
– Tepertőkrémes falatkák lilahagymával
𝑳𝒆𝒗𝒆𝒔:
– Orjaleves, cérnametélttel
𝑭𝒐̋𝒆́𝒕𝒆𝒍𝒆𝒌:
– Sertéspörkölt, pirított tarhonyával
– Kemencében sült hurka és kolbász, karikás krumplival
– Kemencében sült oldalas lecsós mártásban
– Barnasörös csülök szeletek, párolt káposztával
– Rántott sertésborda, rizi-bizivel
– Rántott sajt , tartármártással
– Hordós savanyúságok, saláták
𝑲𝒐̈𝒓𝒆𝒕𝒆𝒌:
– Karikás burgonya
– Pirított tarhonya
– Jázmin rizs
– Párolt káposzta
𝑫𝒆𝒔𝒔𝒛𝒆𝒓𝒕𝒆𝒌:
– Túrós rétes
– Mini szilvás papucsok leveles tésztából