𝗦𝘃𝗲́𝗱𝗮𝘀𝘇𝘁𝗮𝗹𝗼𝗻 𝘀𝘇𝗲𝗿𝘃𝗶́𝗿𝗼𝘇𝘃𝗮:

Előételek:

– Finomságok a kamrából (Sonka, sajt, kolbász, tojáskrém, tormakrém, stb.

)

𝑳𝒆𝒗𝒆𝒔𝒆𝒌:

– Falusi tyúkleves, lúdgége tésztával
– Tormakrémleves, sós pop-corn levesbetét

𝑭𝒐̋𝒆́𝒕𝒆𝒍𝒆𝒌:

– Birkapörkölt, köményes burgonyával
– Tűzdelt – konfitált báránycsülök, forgatott burgonyával
– Kemencében sült oldalas mézes whisky-s pácban, párolt édeskáposztával
– Rozmaringos csirkemell steak, párolt zöldséges bulgur
– Kemencében pirított 4 sajtos gnocci
– Tejszínes, baby spenótos csirkerolád, baconbe göngyölve, őzgerincben sütve, grill zöldségekkel
– Rántott sajtvariáció, tartármártás

𝑲𝒐̈𝒓𝒆𝒕𝒆𝒌:

– Köményes főttburgonya
– Forgatott sültburgonya
– Zöldséges bulgur
– Grill zöldségek
– Párolt édeskáposzta
– Tavaszi reteksaláta
– Házi káposztasaláta
– Húsvéti majonézes tojássaláta

𝑫𝒆𝒔𝒔𝒛𝒆𝒓𝒕𝒆𝒌:

– Húsvéti répatorta
– Húsvéti csokis pohárkrém