Levesek:
– Tárkonyos raguleves, gazdagon
– Zöldségkrémleves, zöldfűszeres kruton
Főételek:
– Vörösboros marhapörkölt, tejfölös-túrós házi sztrapacskával
– Röszkei göngyölt sertéskaraj (sajttal, sonkával, csem. uborkával, borsos mustárral töltve), pirított burgonya
– Csirkemell steak provance-i fűszerekkel, zöldséges bulgur
– Vaslapos tarjaszeletek enyhén fokhagymás paprikás pácban
– Harcsafilé, vajas citrommártás
– Rántott sajtmix (trappista, füstölt, camember), tartármártással és erdegyümölcs raguval
– Hordós savanyúságok
– Káposztasaláta
– Házi céklasaláta
Desszert:
– Frissen sült kézműves rétes több ízben
– Házi sütemény a mama jóvoltából (Meglepetés!)