Forró Fogadó Étterem,Lakodalmak Esküvők, lakodalmak ideális helyszíne a Forró Fogadó

Esküvők, lakodalmak ideális helyszíne a Forró Fogadó

Esküvők, lakodalmak ideális helyszíne a Forró Fogadó post thumbnail image
Kedves Jegyespár!
Szeretném megköszönni látogatásukat a honlapunkon. Remélem hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önöket Szeged melletti Fogadónkban. A legfontosabb talán, hogy az időpont ne ütközzön semmilyen más rendezvénnyel, ezért célszerű több hónappal az esemény előtt lefoglalni a helyet. Akadt olyan előre látó jegyespár aki már másfél évvel előre lefoglalta az éttermet.
 
Még nem ismerem, hogy Önöknek milyen elképzelésük van az esküvővel, és az azt követő lakodalommal kapcsolatban, ezért leírom milyen lehetőségek vannak.
Általában az egész eseményt a vőfély vezényli le. Ma már egyre jobban divat a női vőfély aki szolid nőies módon levezényli a lakodalmat.
 
A vacsora a hagyományostól az Önök kívánsága alapján összeállított ételsorig terjedhet. A lakodalmak többségében, a hagyományos menüsort rendelik, kisebb nagyobb változtatásokkal.
Érkezéskor aperitif kínálás, az asztalokon sör, ásványvíz és üdítőital + a kerthelyiségben csapra ütött söröshordóból olthatja a szomját a kedves vendég.
A főétkezés: Falusi tyúkleves csigatésztával, zöldségek külön bekínálva. Marhapörkölt szabad szedésre, vegyes körettel (főtt burgonya, galuska) házi csalamádé. A pörkölt után, az újraterítést követően, sültestálak 4 fő részére. Ez lehet pulyka, sertés, csirkemellfilé, vagy ezek kombinációja.  A sültes tál opciója lehet, hogy a sülteket svédasztalon kínáljuk. Ez az opció nem kerül plusz költségbe, viszont praktikus.
A leves és pörkölt elfogyasztása után a vendégek már nem tudnak azonnal a sültekből enni, azok közben elhűlnek. Aztán már azért nem kóstolják meg mert esetleg hideg. A melegen tartókba tálalt sültekből pedig folyamatosan tudnak válogatni a felkínált ételekből.
A tapasztalat azt mutatja, hogy egy finom leves, és pörkölt után már kevesen tudnak a sültestálakról fogyasztani, ezért lehetőségként kérhető, sőt javasoljuk, hogy a sültestálak helyett a sülteket svédasztalra tálaljuk, ahol később a későbbiekben is melegentartókból tudnak a vendégek választani. A vacsora után a menyasszonyi torta, majd az édes sütemények következnek. Közben kínáljuk a presszókávét.
Az új asszony tánc után kb. fél 1 és 1 óra között kínáljuk a svédasztalos vacsorát, melyen egyaránt megtalálhatóak a hidegtálak valamint a töltött káposzta, vagy a gyümölcsök.
Lehetőség van a helyszínen megtartani a polgári esküvőt. A röszkei Polgármesteri Hivatalból az anyakönyvvezető a helyszínen összeadja az ifjú párt. Ez lehet az étteremben, de a kerthelyiségben, vagy akár a kempingben a zöldben is.
A szertartás után lehetőség van a pezsgős koccintásra úgy ,hogy ne csak a szűk családtagok, hanem az egész násznép, pezsgővel gratulál a házasságkötéshez.
A kemping területén megoldott az összes autó, vagy autóbusz parkolására. Az új párnak egy szobát biztosítunk ingyenesen, ahol át tud öltözni. Esetlegesen értékmegőrzésre is van mód. A vidéki rokonoknak a szállás megoldott. A szegedi vendégek szállításához autóbusz kérhető, illetve saját kisbusszal a szállítás megoldható.
Lehetőség van menyasszonnyi autó bérlésére is. (fehér Audi A4) Valamint 9 fős kisbusz transzfer rendelhető.
menyasszonyi-auto1

Hasonló tartalom