Egész napos disznótoros program 20 – 40 főig

7:00

Disznóvágás

A disznóvágás kezdetekor a kivéreztettet állatot a böllérek perzselik, majd mossák.  Maga a disznó leszúrása nem nyilvános. Külön kérésre megtekinthető.

A hagyományoknak megfelelően részekre bontják, majd a vért és pecsenyének való húst beküldik a konyhára, ahol készítik a disznótoros reggelit.

Folyamatosan te, forralt bor és pálinka kóstoló áll a vendégek rendelkezésére

9:30

Reggeli

Az étteremben büféasztalon tálaljuk a reggelit:

Resztelt máj

  • Pecsenye
  • Hagymás vér
  • Héjában gőtt burgonya
  • Körözött
  • Az előző disznóvágásból készült:
  • Érlelt ház sonka,
  • Abált szalobnna
  • Szalámi
  • Hordós savanyúságok

Az ebéd szintén svédasztalon kerül felszolgálásra:

  • Orja leves cérnametélttel
  • Disznótoros sertéspörkölt házi galuskával
  • Sertés oldalas tepsis burgonyával
  • Rántott sertésszelet Pankó morzsában
  • Saláták, savanyúságokű
  • Hagymás tört burgonya
  • Desszert: Rétesválogatás több ízben

13:00

Ebéd

18:00

Vacsora

Svédasztalos vacsora:

  • Töltött káposzta
  • Sült hurka – kolbász 
  • Kemencében sült csülök hagymás tört burgonyával

 

 

Aktuális árakrók, szabad időpontkról, valamint az italcsomagokról érdeklődjön!

+36-30-9289544

info@forrofogado.hu