Egész napos disznótoros program 20 – 40 főig
7:00
Disznóvágás
A disznóvágás kezdetekor a kivéreztettet állatot a böllérek perzselik, majd mossák. Maga a disznó leszúrása nem nyilvános. Külön kérésre megtekinthető.
A hagyományoknak megfelelően részekre bontják, majd a vért és pecsenyének való húst beküldik a konyhára, ahol készítik a disznótoros reggelit.
Folyamatosan te, forralt bor és pálinka kóstoló áll a vendégek rendelkezésére
9:30
Reggeli
Az étteremben büféasztalon tálaljuk a reggelit:
Resztelt máj
- Pecsenye
- Hagymás vér
- Héjában gőtt burgonya
- Körözött
- Az előző disznóvágásból készült:
- Érlelt ház sonka,
- Abált szalobnna
- Szalámi
- Hordós savanyúságok
Az ebéd szintén svédasztalon kerül felszolgálásra:
- Orja leves cérnametélttel
- Disznótoros sertéspörkölt házi galuskával
- Sertés oldalas tepsis burgonyával
- Rántott sertésszelet Pankó morzsában
- Saláták, savanyúságokű
- Hagymás tört burgonya
- Desszert: Rétesválogatás több ízben
13:00
Ebéd
18:00
Vacsora
Svédasztalos vacsora:
- Töltött káposzta
- Sült hurka – kolbász
- Kemencében sült csülök hagymás tört burgonyával
Aktuális árakrók, szabad időpontkról, valamint az italcsomagokról érdeklődjön!
+36-30-9289544
info@forrofogado.hu
MegjelöltDisznótor Röszke, Disznótor Szeged, Disznótoros program