Információk Koronavírus elleni intézkedésekről és változásairól!

Frissítve: 2021.04.18

2021 április 18.


Kedves Vendégeink!

A Kormány járványügyi intézkedésit betartva a Forró Fogadó éttermének nyitva tartása a Kormány bejelentését követően az alábbiak szerint változik:

 

  • Az étterem terasza hétfőtől szombatig 11 órától 20 óráig tart nyitva, vasárnap 11 – 17 óráig.
  • A menüt a teraszon is el lehet fogyasztani.
  • A menü kiszállítása változatlan.
  • Hétköznapokon pizza és egyéb ételkiszállítást csak 16 órától 20 óráig lehetséges.
  • Szombaton az ételkiszállítás 11-20 óráig lehetséges .
  • Vasárnap az ételkiszállítás 11-17 óráig lehetséges .
  • A szállás, továbbra is csak munkavállalással kapcsolódó szállóvendéget fogad
  • A szállóvendégek étkezését továbbra is biztosítjuk.

 

Röszke: 2021.04.18. Forró Csaba


Régebbi intézkesések itt:

Szállás Szeged közelében

Pansion rooms

Sok szeretettel köszöntjük a röszkei Forró Fogadó honlapján.

Panzió szoba a Forró Fogadóban
Panzió szoba

Jelen pillanatban panziónk a legközelebbi szállás lehetőség az M5 autópályához. Szeged (8km), a röszkei határátkelőhely, (3 km) valamit a mórahalmi Erzsébet gyógyfürdő (15 km) közelsége is vonzó célpontok lehetnek szállóvendégeinknek. A panzió mellett családias hangulatú étterem és *** kemping is üzemel a régi 5-ös út mellett található Fogadónkban.

A szállás Szeged közelében található, mely ideális a Magyarországon átutazó, külföldi turisták, üzleti úton lévő magánszemélyeknek, csoportoknak. A Maty Ér-en lévő Olimpiai központ közelsége miatt az evezős és kajak-kenu versenyzők is szívesen látogatják panziónkat.

1-2012-06-027
Halastó, és hatalmas zöld kert

 

A menüpontok segítségével válasszon az Önt érdeklő szolgáltatásaink közül, kérjen ajánlatot szállásra,az étterembe tartandó keresztelőhöz, vagy esetleg esküvőhöz. Kérdéseivel nyugodtan keressen a megadott elérhetőségeken. Az alábbi szállások közül tud választani:

Panzió

Ifjúsági szállás

Kemping

Mind a honlapon, mind a Fogadóban, kellemes időtöltést kívánva, Üdvözlettel:

 

Forró Csaba

Versenyek a Maty éren

Sárkányhajó Szeged Maty ér

Sárkányhajó Szeged

Szegedi Olimpiai Központ

A Szegedi Olimpiai Központ a világ egyik legjobb kajak-kenus létesítménye. Minden tekintetben megfelel a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség előírásainak, így nem csoda, hogy a sportág számos világversenyét itt rendezték az elmúlt 10-15 évben. A 40 hektáros vízfelületen a nemzetközi előírásoknak megfelelő, evezős indítópontonnal és négy sor, kilenc elemből álló rajtgéppel felszerelt versenypályát lehet kialakítani.

A kajak-kenun kívül azonban más sportágak versenyeinek és edzőtáborainak a lebonyolítására alkalmas a Szegedi Olimpiai Központ: evezés, sárkányhajó, görkorcsolya, hosszútávúszás, duatlon, triatlon, kerékpár, vízisí és horgászat.

A vízparti motel kényelmes szállást nyújt a sportolóknak, a 10 akadálymentes szobában 30 para sportoló elhelyezése is megoldható. Az akadálymentes lejáró számukra is lehetővé teszi a biztonságos vízre szállását. Az edzőtáborok idején rajtgépes edzésekre is lehetőség van!

A jól felszerelt konditerem a téli felkészülés idején alkalmas a szükséges kondicionális edzések megtartására. A 80 fős étteremben svédasztalos és tányérszervizes étkezés is lehetséges, kérésre egyéni, speciális étrendű étkezési igényeket is teljesítenek.

A kiváló körülmények miatt – a magyar sportolók mellett – számos külföldi kajak-kenu és evezős csapat edzőtáborozott az elmúlt években. Szegeden, többek között angol, brazil, iráni, dél-afrikai, kínai, kazah, szerb, horvát és szlovén válogatott versenyzők.

A víztározó az ország egyik legnépszerűbb versenyhorgász helyszíne, számos alkalommal edzett már a magyar horgászválogatott is a Maty-éri pályán.