2021 október 17 – Vasárnapi svédasztal korlátlan étel – italfogyasztással

Vasárnapi Svédasztalos ebéd

Vasárnapi ebéd, korlátlan étel és italfogyasztással (rövidital nélkül)

  • Normál: 5,900.-Ft/fő
  • 0-3 éves korig 100% kedvezmény
  • 3-12 éves korig 50% kedvezmény

Fizetési módok: Készpénz, Online fizetés, Bankkártya, SZÉP kártyák

Ételek, korlátlan fogasztással:

2021 október 17 – Vasárnapi svédasztal korlátlan étel – italfogyasztással részletei…

” V I Z A “adatszolgáltatás szálláshely szolgáltatóknak.

2021. január 1-jén hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgálatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból.

A Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

A törvénymódosítással bevezetett tárhely feladatait a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer látja el.

Forrás: www.vizanifo.hu

” V I Z A “adatszolgáltatás szálláshely szolgáltatóknak. részletei…

Információk Koronavírus elleni intézkedésekről és változásairól!

Frissítve: 2021.04.18

2021 április 18.


Kedves Vendégeink!

A Kormány járványügyi intézkedésit betartva a Forró Fogadó éttermének nyitva tartása a Kormány bejelentését követően az alábbiak szerint változik:

 

  • Az étterem terasza hétfőtől szombatig 11 órától 20 óráig tart nyitva, vasárnap 11 – 17 óráig.
  • A menüt a teraszon is el lehet fogyasztani.
  • A menü kiszállítása változatlan.
  • Hétköznapokon pizza és egyéb ételkiszállítást csak 16 órától 20 óráig lehetséges.
  • Szombaton az ételkiszállítás 11-20 óráig lehetséges .
  • Vasárnap az ételkiszállítás 11-17 óráig lehetséges .
  • A szállás, továbbra is csak munkavállalással kapcsolódó szállóvendéget fogad
  • A szállóvendégek étkezését továbbra is biztosítjuk.

 

Röszke: 2021.04.18. Forró Csaba


Régebbi intézkesések itt:

Pizzás helyzetjelentés!

A holnapi naptól, (07.08) felkerülnek a kézműves pizzáink is a-la carte étlapunkra!🍕 Minden nap 10:30 és este 20:30 között készítjük nektek az olasz finomságot!🍕 Jelenleg 10 féle alap pizzát készítünk, ezektől feltétekben szószokban, stb. egyenlőre nem tudunk sajnos eltérni.🍕 Kezdetben kizárólag helyben fogyasztva vagy elvitelre tudjuk felvenni pizzarendeléseitek, házhoz sajnos nem tudjuk szállítani. (Helyben fogyasztás esetén, minden pizzához ajándékba adunk egy kis üveges üdítőt! Az akció visszavonásig érvényes.)🍕 Pizzáink vaslapon, nem pedig formában készülnek ezért alakban és méretben minimális eltérés van közöttük. Méretük, kb. 28cm-es.

Pizza Röszke
 

Pizzaák / Pizzas (~28cm)


Margaréta: Paradicsomos alap, Mozzarella, Bazsalikom – 1490.-

Marghareta: Tomato sauce, Mozzarella, Basil
Allergének összetevők / Allergenic ingredients: 1, 7


4 sajtos: Paradicsomos alap, Mozzarella, Trappista, Cheddar, füstölt – 1790.-

4 formaggi: Tomato sauce, Mozzarella, Trappista, Cheddar, Smoked
Allergének összetevők / Allergenic ingredients: 1, 7


Sonkás: Paradicsomos alap, Mozzarella, Bazsalikom –1690.-

Prosciutto: Tomato sauce, Ham, Mozzarella
Allergének összetevők / Allergenic ingredients: 1, 7


Kukoricás: Paradicsomos alap, Sonka, Kukorica, Mozzarella – 1690.-

Mais: Tomato sauce, Ham, Sweet corn, Mozzarella
Allergének összetevők / Allergenic ingredients: 1, 7


Gombás: Paradicsomos alap, Sonka, Gomba, Mozzarella – 1690.-

Funghi: Tomato sauce, Ham, Mushroom, Mozzarella
Allergének összetevők / Allergenic ingredients: 1, 7


Gombás-kukoricás: Paradicsomos alap, Mozzarella, Bazsalikom – 1790.-

Mais, funghi: Tomato sauce, Ham, Mushroom, Sweet corn, Mozzarella
Allergének összetevők / Allergenic ingredients: 1, 7


Séf kedvence: Paradicsomos alap, Sonka, Zöld oliva, Mozzarella  –1690.-

Chefs favorite: Tomato sauce, Ham, Olives, Mozzarella
Allergének összetevők / Allergenic ingredients: 1, 7


Magyaros: Par. alap, Hagyma, Kolbász, Hegyes erős, Mozzarella – 1990.-

Hungarian: Tomato sauce, Onions, Sasuges, Hot paprika Mozzarella
Allergének összetevők / Allergenic ingredients:  1, 7


Kaliforniai: Par. alap, Szalámi, Kalifornia paprika, Mozzarella – 1790.-

Californian: Tomato sauce, Salami, Sweet paprika, Mozzarella
Allergének összetevők / Allergenic ingredients: 1, 7


Baconös: Paradicsomos alap, Hagyma, Bacon, Mozzarella –1890.-

Bacon: Tomato sauce, Onions, Bacon, Mozzarella
Allergének összetevők / Allergenic ingredients: 1, 7

Allergén anyagok

Tájékoztatás az Allergén összetevőkről:

Kedves Vendégeink! 

Az étlapon szereplő ételek, szinte mindegyike tartalmaz allergén összetevőket!

Ha nem is tartalmaz, de mivel nem kezeljük, külön ezért mindenképpen kérje kollégánk segítségét, ha Ön valamilyen ételre érzékeny, így külön kezeljük azokat az elkészítés alatt is.

Köszönjük segítségét!

1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve

  • a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*),
  • b) búzából készült maltodextrin(*),
  • c) árpából készült glükózszirup,
  • d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

2. Rákfélék és azokból készült termékek.

3. Tojás és abból készült termékek.

4. Halak és azokból készült termékek, kivéve

  • a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
  • b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.

5. Földimogyoró és abból készült termékek.

6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve

  • a) finomított szójabab olaj és zsír(*),
  • b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
  • c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
  • d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.

7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve

  • a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
  • b) laktit.

8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve

  • a) diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

9. Zeller és abból készült termékek.

10. Mustár és abból készült termékek.

11. Szezámmag és abból készült termékek.

12. Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.

13. Csillagfürt és abból készült termékek.

14. Puhatestűek és abból készült termékek.


(*) és az abból készült termékek, amennyiben az előállítási eljárás során várhatóan nem növekszik az előállítás alapjául szolgáló termék EFSA által megállapított allergizálóhatás-szintje