Szállásunk folyamatosan üzemel!

Szállás foglalás miatt hívjon
az alábbi telefonszámon:

+36-62-273245

Kedves Vendégeink!

A napokban több telefonhívásunk is volt a szálláshely üzemelése kapcsán. Ezért az alábbi tájékoztatást adjuk:

A Forró Fogadóban a szoba kiadása folyamatos, de a vendégek köre korlátozott. A szálláshelyet csak olyan vendégek látogathatják, akik üzleti célú utazók. Ezt igazolniuk szükséges, de céges számla kérése elegendő.

Az üzleti céllal érkező vendégek részére étkezést is tudunk biztosítani.

Tehát továbbra is várjuk Vendégeinket szeretettel!
További információ: 30-9289544

Röszkei szomszédolás (v 1.0)

Kedves Röszkei Vállalkozók! 

A napokban egy közeli tanyára vittem ételt.  Meglepődve láttam, hogy milyen érdekes tevékenységet végeznek, és nem is hallottam róla, pedig légvonalban alig 2 km a távolság köztünk.

Ekkor fogalmazódott bennem, hogy milyen jó lenne egy délután, amikor a környék vállalkozói összejönnének, egymásnak bemutatkoznának, és akár üzletileg is tudnak egymásnak segíteni. 

Ez egy jó szomszédi viszony kezdete lehetne.  Ha csak az derül ki, hogy nem kell valamiért több száz kilométert utazni, mert itt van a szomszédban, már megérte.

Akár lehetne ez hagyományteremtő rendezvény is és évente megismételni. Természetesen csak a COVID utáni időszak jöhet számításba.

Aki úgy érzi, hogy szívesen részt venne egy ilyen rendezvényen, kérem jelezzen vissza.  A rendezvény nem profitorientált.  

Mindenkit tisztelettel kérek, hogy segítse az első rendezvény megszervezését egy Facebook megosztással. A Facebookon keressék ezt a csoportot: Jószomszédi Vállalkozások Röszkén

 

 

 

Fontos Információk Koronavírus elleni intézkedésekről!

Frissítve: 2020.11.10

2020 november 10.


Kedves Vendégeink!

A Kormány intézkedései következtében 2020 november 11.-től az alábbi változások lépnek életbe a Forró Fogadó üzemelésével kapcsolatban:

  • Az étterem zárva tart.
  • A szállás, csak munkavállalással kapcsolódó szállóvendéget fogad.
  • A szállóvendégek étkezését, csökkentett étlappal biztosítjuk.
  • A menüt az étteremben nem lehet elfogyasztani, azokat házhoz szállítjuk, Röszke, Szentmihály, Kecskéstelep térségekbe. A szállítási körzet kiterjesztéséről későbbiekben döntünk.
  • Az A la Carte ételek, és Pizzák házhozszállításának előkészítése folyamatban van. A bevezetés napját hamarosan közöljük.
  • A menük közé a 47. héttől visszakerül a Mix Menü valamint a HómOfisz menü.
  • Az ételszállító kollégák érdekében minimálisra csökkentjük a készpénz elfogadását, valamint az ingatlanokba, lakásokba, nem viszünk be rendelést.

Röszke, 2020. 11. 10
Forró Csaba tulajdonos

Régebbi intézkesések itt:

Kényelmi szolgáltatás SZÉP kártya felhasználó Vendégeinknek


Töltse fel F-Coin pénztárcáját egy alkalommal, és fizessen, több apróbb rendelést bármikor, amikor csak szeretné! SZÉP kártya kiváltás.

Kedves Vendégeink!

Akik regisztráltak már fiókot webshopunkba, és be vannak jelentkezve, észrevették, hogy megjelenik egy pénztárca ikon a menü pontok mellett. Ez az új funkció, nem más mint a F-Coin.

Kényelmi szolgáltatás SZÉP kártya felhasználó Vendégeinknek részletei…