Online rendelési feltételek – Forró Fogadó

Online rendelési feltételek

Online rendelési feltételek
Online rendelési feltételek

Kedves vendégeink!

Törzsvendégeink, valamint a weboldal rendszeres látogatói már tudják, hogy már régóta lehet rendelni ételeket, sültestálakat házhozszállítással. Az igényeket követve lehetővé tettük, hogy a készpénzen kívül, Visa, Master, Card, Amex és Maestro bankkártyával is lehessen fizetni  akár az Ön lakásán is.

Rendeléskor kérjük jelezze a fizetési módot, hogy kollégánk a mobil POS terminált vigye magával.

A rendelés napját a megjegyzés rovatba írják be!

Péda: 2016.04.05  12 óra

Az  Online rendelés menüpontra kattintva lehet válogatni az ételek, tálak között. A rendeléseket a regisztrációt követve tudja elküldeni. Aki idegenkedik ettől, vagy bonyolultnak találja, az telefonon is leadhatja rendelését. Hogy miért is célszerű regisztrálnia? A rendelést követően visszaigazolást küldünk a rendelésről, melyet később nyomon tud követni, valamint látja a régebbi rendeléseit is.

A rendeléseket minden nap este 10 óráig tudja leadni, másnapi kiszállításra. Fontos, hogy valós emailcímet adjon meg, mert oda küldjük a visszaigazolást. A telefonszám megadása minden esetben közelező, mert az étel elkészítése előtt ellenőrizzük a rendelés valódiságát.

Akciós kuponok:

A kuponoknak van érvényességi idelyük. Az érvényességi idő alatt lehet felhasználni. Vannak kuponok melyek százalékos kedvezményt adnak, valamint vannak olyan kuponok, melyen fix összeg szerepel. A fix összegű kuponokat csak 4 személyes sültestálak rendelésére lehet felhasználni!

Az alábbi helységekbe vállalunk kiszállítást a következő feltételekkel:

Röszke, Szeged, Szeged – Szentmihály, Dorozsma, Domaszék, Mórahalom

  •         0.-Ft – 3000.-Ft csak saját elszállítás
  •    3001.-Ft – 9999.-Ft között a kiszállítás 900,-Ft / alkalom
  • 10,000.-Ft felett ingyenes a kiszállítás
  • december 24, 25, 26.-án  és 31.-én nem vállalunk kiszállítást!

Lehetőség van rá, hogy az Ön otthonában a mi eszközeinkkel és személyzetünkkel szervezze meg családi rendezvényét. Ilyen igény esetén kérem keressen elérhetőségeinken.

Adatkezelés:

A rendelés, illetve regisztráció során megadott adatokat, harmadik fél részére nem adjuk, át. Az adatokat, csak a rendeléssel kapcsolatban használjuk fel. Hírlevelet csak azoknak küldünk, akik ezt a regisztráció során bejelölték.

 

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..