Lakodalmi menüsor svédasztalon

Egyre jobban divatba jön , hogy nem csak éjfél után, hanem már az esti vacsorát is svédasztalról fogyaszthatják a vendégek. Természetesen a lakodalmi levest azért tálakban szervírozzuk. Vacsora:

  • Sós aprósütemény,
  • Sertésragu leves,
  • Pulykamell párizsiasan, Röszkei göngyölthús, Töltött káposzta, Natúr sertésszelet, Tüzes pulykafalatok, Tavaszi vagdalt, Gesztenyével töltött pulykamell, Mézes csirkecombok fehérborban, Töltött gombafejek sörtésztában
  • Köretek
  • Saláták, gyümölcsök
  • Kávé
  • Sütemények, házi rétes
1-dsc_0609
Éjfél utáni svédasztal:
A vacsora során megmardt ételek, jjra tálalva, valamint:

  • Hidegtálak
  • Hideg saláták,
  • Sajtok,
  • Gyümölcskosár